ICT-producten tegen sterk gereduceerde prijzen
Medewerkers en (de ouders van) onze leerlingen kunnen ict-producten aanschaffen via de internetwinkel Schoolspot.nl. Deze internetwinkel is al jaren exclusief de winkel voor studenten van universiteiten en hogescholen maar vanaf mei 2006 zijn de poorten ook open voor het basisonderwijs. Sinds februari 2008 hebben ook wij een licentiecontract voor verschillende software producten via APS IT-diensten. Zij kopen centraal de software voor (basis)scholen in Nederland. Door het contract wat wij met APS IT-diensten hebben zijn medewerkers en leerlingen van Het Spectrum nu ook in staat thuis op de computer tegen een spotprijs met officiële, vertrouwde software te werken. Zo kost het welbekende Microsoft Office (Word, Powerpoint, etc.) nog geen vijf tientjes via Schoolspot!

Welke software levert Schoolspot?
Er zijn onder andere producten van Microsoft (b.v. Office en besturingssystemen als XP en Vista), Adobe (b.v. Photoshop en Illustrator), McAfee (anti-virus) en Symantec (o.a. anti-virus) te bestellen. Maar ook encyclopedieën, woordenboeken en tijdschriften kunnen via Schoolspot aangeschaft worden. Sinds kort kun je ook via een partnershop een computer of notebook bestellen. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid!

Bestellen bij Schoolspot
Mede door de lage prijzen is een goede beveiliging van Schoolspot noodzakelijk. Daarom moet er via een speciale procedure ingelogd worden op Schoolspot. Allereerst gaat u naar de website www.schoolspot.nl en klikt u bij [Basisschool] op 'Hulp bij het inloggen? Nog geen account? Meer informatie vind je hier.' Vervolgens klikt u onder het kopje [Nog geen inlogaccount?] op 'hier'. Hierna verschijnt een registratieformulier die u in kunt vullen. Bij het aanvragen van toegang tot Schoolspot wordt gecontroleerd of de medewerker of leerling bij ons op school is ingeschreven. Hou er rekening mee dat dit één tot twee weken kan duren! Na ontvangst van de inloggegevens kan er worden gewinkeld bij Schoolspot.

Meer info
Klik hier of op de banner helemaal boven aan deze pagina.

Nu bij Schoolspot registreren
Klik hier voor de directe link naar het registratieformulier.